Com puc realitzar una comanda?

Quan trobis l'article que cerques, clica a “Comprar” per afegir-ho al teu carret de compra. Si vols adquirir algun article més hauràs de fer exactament el mateix amb altres articles fins que finalitzis la teva cerca. Després dirigeix-te al carret de compra per veure tots els articles que has seleccionat i, des d'aquí, podràs fer totes les modificacions que desitgis: afegir o eliminar articles i modificar quantitats. Una vegada estiguis llest per finalitzar la teva comanda, hauràs de clicar a "finalitzar comanda" i emplenar el Formulari de Dades Personals.

Si ja has realitzat alguna compra a la nostra web només hauràs de posar la teva adreça de correu electrònic i contrasenya, ja que les teves dades personals estaran registrats en la nostra base de dades. Si ets un nou client, hauràs d'emplenar el Formulari de Dades Personals. Després d'haver introduït les teves dades, hauràs de triar una forma de pagament. Una vegada hagis completat tota la informació t'apareixerà automàticament en pantalla la confirmació de la teva comanda i t'enviarem un email amb tots els detalls.

Com puc eliminar o afegir articles a la meva cistella de compra i modificar unitats?

Primer has de clicar en "Carret", des d'on podràs veure el llistat de tots els articles que has seleccionat i les quantitats que desitges de cada article. Una vegada hagis identificat l'article que desitges eliminar, clica el botó "eliminar".

Per afegir un nou article al teu carret de compra clica a “seguir comprant”, busca el nou article i quan ho tinguis en pantalla clica a “comprar”. S'afegirà directament al teu carret Si desitges canviar la quantitat de qualsevol producte del teu carret de compra, canvia el nombre en la casella "quantitat".

Com sigues si la comanda s'ha realitzat correctament?

Després de finalitzar amb el procés de compra apareixerà en la teva pantalla una confirmació de comanda amb tots els detalls, adreça d'enviament i articles que hagis triat. És important que imprimeixis aquesta confirmació com a comprovant de compra.

També rebràs una confirmació de la comanda per email que serà la prova que hem rebut la teva comanda. Si aquesta confirmació no t'arriba, probablement sigui perquè has introduït el teu mail incorrectament. Per favor, revisa les teves dades.